fbpx
6 februari, 2020

Golf ID, vad är det?

👉 Vi aktiverar ditt Golf-ID och medlemskap inom 2 h – 389kr/år

Man hör många prata om Golf-ID i golfsverige. Men vad är det egentligen? Golf-ID är det som ersätter det tidigare medlemsnumret och är golfens identifikation i Golfens IT system, GIT.

Ditt unika ID består av 9 siffror där de första 6 är från ditt personnummer. ÅÅMMDD-XXX de sista 3 kommer från Golfens IT System. Man får sitt golf-id när man börjar spela golf i Sverige, oavsett var man gör det och behåller samma ID genom livet. Du får också ett lösenord för att kunna logga in på golf.se vilket man kan säga är basen för all din golf.

När använder jag mitt Golf-ID förutom att logga in på min golf på golf.se och boka starttider?

När du bokar en starttid, antingen via telefon eller fysiskt kommer du att ange ditt Golf-ID för att det skall synas på golf.se och min golf vilket är det inloggade läget.
På golf.se kan du förutom att boka starttider också justera din hcp, kontrollera dina golfvänner och deras golf-id, anmälda dig till tävlingar och hitta tävlingar i tävlingskalendern. Förutom att justera sin egen golf finns det massor med bra information på golf.se om regler och handicap samt alla nyheter som händer runt om i golfsverige. Om du går till startsidan på golf.se, klicka på för spelaren för att komma till detta.

Har du glömt bort ditt Golf ID?

Det är ingen fara, alla golfklubbar kan hitta ditt ID genom att söka på ditt personnummer så det är bara att skriva till oss i vår chatt så kan vi lösa det.

Hur får jag ett Golf-ID?

Det får du genom att gå en nybörjarutbildning för Grönt Kort. Då kommer du registeras i system och få ett unikt ID utskickat till dig.

Hur aktiverar jag mitt Golf-ID?

För att kunna boka starttider på golf.se och uppdatera ditt handicap måste ditt ID vara aktivt. Det blir det när du tecknar ett medlemskap i en golfklubb. Hos oss kan du få ett aktivt golf-ID för så lite som 389 kr med Happy Golfer Basic

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner 🙌

One thought on “Regelprov på golf.se från den 15:e april

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *