fbpx

Ta grönt kort i Stockholm

Sveriges mest populära fysiska golfutbildning! Tusentals har gått den innan dig. Datum nästan varje helg!

Truspilot logga Google Reviews logga
Utmärkelse flest utbildade golfare Utmärkelse snabbast växande golfklubb

Allt du behöver för att börja spela golf

  • 1-Dags kursHappy Golfer Stockholm
  • Inga förkunskaper krävs!
  • Lån av klubbor och bollar ingår
  • Halvsving, bunkerslag, chip/pitch, putt och uppträdande på green
  • Fullsving samt långa spelet
  • Genomgång träklubbor
  • Teori och regler
  • Kursdatum nästan varje helg, tid 8.30-15.00

Ta grönt kort på en dag - 1295kr

Allt du behöver i en smidig 1-dagskurs på Happy Golfer Stockholm

Boka nu - 1295kr Säker kortbetalning

Grönt kort kurs Stockholm

Ta grönt kort i Stockholm med Happy Golfer - Inga förkunskaper krävs. Att börja spela golf har aldrig varit så lätt som det är nu! För dig som spelat lite förut och vet hur man svingar en klubba kan vår nätbaserade grönt kort kurs vara ett smidigt alternativ. Där lär du dig allt du behöver för att spela golf. Från vilken klubba man använder när, till hur golfförbundets regelutbildning fungerar. Grönt kort online är det snabbaste sättet att ta dig ut på golfbanan. Om du känner att du behöver lite mer praktisk vägledning kan våra golfkurser i Stockholm vara ett bättre alternativ. Vår grönt kort kurs på Happy Golfer Stockholm ger dig allt du behöver för att börja spela golf. Under en intensiv heldag lär vi dig golfens grunder, hur man svingar en klubba, hur du slår i bunkern samt vad som är viktigt i närspelet. Vi går såklart också igenom vilken regler som gäller på banan samt hur man spelar säkert och effektivt. Bor du norr om Stockholm kan vår kurs på Vallentuna GK passa bättre! Sedan 2013 över 5 000 deltagare gått kursen där!

Vad ingår i kursen

Golfkursen pågår under en dag mellan 08.30 - 15.00. Vi går igenom: halvsving, bunkerslag, chip/pitch, putt och uppträdande på green, fullsving, träklubbor samt det långa spelet. Kursen hålls delvis på träningsområdet och driving rangen, men också ute på banan där vi går igenom regler och teori. Du kommer också få en genomgång av material och utrustning.

Vad krävs för att ta grönt kort och börja spela golf?

Kursen är riktad mot helt nya golfare och är därför mycket grundläggande. Det finns inga moment du kan misslyckas med under kursen, och inga förkunskaper krävs. I kursavgiften ingår dessutom lån av all nödvändig utrustning så som klubbor och bollar. Många undrar om klädsel under golfkursen. Vi har inga krav på någon specifik “golfklädsel, så kom som du är men se till att ha bekväma kläder efter väder, och sköna skor. Vi kommer spendera största delen av kursen utomhus. Det enda som inte ingår i kursen är ett aktivt golf-ID (medlemskap i en klubb). Det behöver du för att kunna boka starttid, registrera rundor och sänka ditt handicap. Vi erbjuder ett billigt golf-ID för endast 389 kr / år, registrerat inom 2 h. Kursen hålls på nya Happy Golfer Stockholm (Skälbyvägen 4, 147 91 Grödinge)

Happy Golfer Support