fbpx

Företagsgolf påHappy Golfer Stockholm

Vi erbjuder medlemskap och golfdagar för små och stora företag!

Välkommen företag!

Låt oss hjälpa er anordna företagsgolf för er och era kunder. Vi har flera upplägg där vi även kan inkludera personer som inte spelar golf då vi har 27-hål att förfoga över.

Vi hjälper er med följande för att ni skall få det så enkelt som möjligt att genomföra:

  • Startlista
  • Går igenom tävlingsreglerna vid ankomst
  • Fria rangebollar vid uppvärmning
  • Live leaderboard via Gamebook
  • Lunch/Middag före/efter rundan
  • Prisbord till tävlingen

Vilken spelform ni vill spela är upp till er men vi är såklart med och tar fram ett bra alternativ. För de som inte är vana golfspelare har vi möjlighet att låta de spela ändå, antingen om vi väljer en spelform som till exempel scramble där alla kan delta, eller om man vill ha en lite mer utbildande dag med tränare och spela på 9-hålsbanan. Vill ni att alla är med och spelar på 18-hålaren går det också bra!

Vi har också bra kontakt med restauranger om ni vill fortsätta er kväll efter rundan med nattliga äventyr. Vi samarbetar även med Golfsimulatorn Alba i Sturegallerian och Sickla där man kan ha finalspel samt mat och dryck som avslutning på en heldag om man vill!

➡️   Boka företagsdag

Företagsmedlemskap

Med ett företagsmedlemskap där du betalar på faktura får du en spelpott att använda upp. Spelpotten kan du dela med dina kollegor och kunder vilket gör att du har många användningsområden för den. Både för interna tävlingar men också kundmöten. Beroende på vilket företagsmedlemskap du tecknar får du ett ett visst antal credits i din spelpott att spela upp. Varje credit är samma som en krona fast man använder de när man betalar greenfee. Ju större företagsmedlemskap man tecknar desto mer får man på köpet. Våra olika nivåer på företagsmedlemskap:

Small - 10.000kr ex moms - Spelpott med 15.000credits att spela greenfee för

Medium - 20.000kr ex moms - Spelpott med 40.000 credits att spela greenfee för

Large - 40.000kr ex moms - Spelpott med 100.000 credits att spela greenfe för

Creditsen går enbart att använda till greenfee och där man står för bokning osv själv, inte för en företagsgolf eller i restaurangen.

➡️  Beställ företagsmedlemskap

Happy Golfer Support