Happy Golfer Support

Om Happy Golfer

Sveriges smidigaste golfklubb!

Truspilot logga Google Reviews logga
Utmärkelse flest utbildade golfare Utmärkelse snabbast växande golfklubb

Vision

Vår vision är att få Golfen att växa genom att göra den mer inkluderande och engagerande. Vi tror att golfen behöver bli mer lättillgänglig och fokuserar därför på att utveckla digitala lösningar som sänker trösklarna in i sporten. Vi vill självklart också vara en positiv kraft för golfbranschen i stort, och samarbetar därför med tränare och klubbar runt om i landet dit vi ständigt lotsar de nya golfare vi utbildar. Vi grundades 2013 och sedan dess utbildat tusentals nya golfare varje säsong.

Vårt community

Golf är roligare tillsammans så därför satsar vi hårt på att bygga en community av glada golfare som peppar varandra till mer spel och träning! I vår facebookgrupp får du speltips, inbjudningar till tävlingar, träningsdagar, rundor, after works och mycket mer. Gå med i gruppen direkt för att träffa andra golfare runt om i Sverige! Länk till Facebook

Team

Teamet bakom Happy Golfer består av en mix av golf och teknik-entusiaster som alla älskar att skapa smarta och bra kundupplevelser. Mattias Bohlin, expertkommentator på C More och fd. proffsspelare, är VD för bolaget och står för vårt utbildningsmaterial. Vill du vara med och bygga Sveriges smidigaste golfklubb? Skicka en spontanansökan till support@happygolfer.se

Kontaktuppgifter

Vi är en A1-anläggning som är anknutna till golfanläggningen Vallentuna Golfbana. Som A1 anläggning betalar man alla avgifter till och distrikt och förbund för alla aktiva golfspelare med Golf-ID, detta för tillgången till försäkringar och Golfens IT-system. Skillnaden är att man som A1-anläggning inte har rösträtt vid förbundets årsmöte.

Golfanläggningens uppgifter:

OBS! – Vallentuna GK kan inte besvara frågor om medlemskap eller betalningar för Happy Golfer. För sådana frågor rekommenderar vi vår supportsektion.

VALLENTUNA-VEDA 1

186 94 Vallentuna

Företagsuppgifter för fakturering:

Happy Golfer AB

Organisationsnummer: 556866-2109

Hårdvallsgatan 26

115 46 Stockholm

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop