fbpx

Om Oss

HappyGolfer är digital golfklubb med moderna och smarta lösningar för att underlätta att komma ut och spela golf. Vi samarbetar med flertalet golfbanor men har framförallt nyttjanderätt på Vallentuna Golfanläggning där vi bedriver en stor del av vår nybörjarutbildning samt tävlingar. Vi har även samarbeten med träninsappar och träningsprogram. Vi grundades 2013 och utbildar tusentals nya golfare varje säsong. Vår vision är att få Golfen att växa genom att göra den mer inkluderande och engagerande genom smarta lösningar både för golfklubbar och konsumenter.

Vi är en A1-anläggning som är anknutna till golfanläggningen Vallentuna Golfbana. Som A1 anläggning betalar man alla avgifter till och distrikt och förbund för alla aktiva golfspelare med Golf-ID, detta för tillgången till försäkringar och Golfens IT-system. Skillnaden är att man som A1-anläggning inte har rösträtt vid förbundets årsmöte.


Golfanläggningens uppgifter:
OBS – Vallentuna GK kan inte svara på betalnings eller medlemsfrågor om Happy Golfer utan för det får ni vända er till vår chatt eller support@happygolfer.se där vi besvarar allting inom detta.


VALLENTUNA-VEDA 1
186 94 Vallentuna


Företagsuppgifter för fakturering:
Happy Golfer AB
Organisationsnummer: 556866-2109
Valhallavägen 174
115 27 Stockholm