fbpx

Min golf

Här kan du logga in med ditt Golf ID och ditt lösenord. När du loggat in kommer du att skickas till golf.se där du bland annat kan boka starttider ,justera ditt hcp och anmäla dig till tävlingar.

Har du glömt bort ditt lösenord kan du beställa ett nytt genom ”glömt lösenord” där du anger Golf ID och email. Om du inte har kvar/vet mailen som är kopplad till ditt ID skriv till oss i chatten med ditt Golf ID och önskad så ändrar vi det så fort vi kan.

Har du inget aktivt medlemskap kan du inte boka starttider eller justera ditt hcp. Vi har ett greenfeemedlemskap för 389kr/år du kan köpa här.

Du märker att du inte har ett aktivt Golf ID genom att det kommer upp en stor röd ruta så det är inget du kan missa om har varit inne på golf.se

Har du hcp 99 (nybörjarstatus) kan du ett aktivt Golf ID men ändå inte full accessb vb du kan inte boka dina starttider online utan måste ringa till golfklubben för att boka ditt spelprov/fadderrunda. Detta är för att golfklubbarna vill ha lite översikt på hur många nybörjare det finns ute på banan samtidigt.