Happy Golfer Support

Happy Golfer Plus

Ett fullpackat medlemskap som gör dig till en bättre och mer aktiv golfare!

Truspilot logga Google Reviews logga
Utmärkelse flest utbildade golfare Utmärkelse snabbast växande golfklubb

Fullpackat med fördelar

Dessutom:

  • 50% rabatt på ordinarie greenfee på Vallentuna GK (Dras på plats i receptionen, hcpgräns 38)
  • Löpande greenfreerbjudanden från andra banor

Medlemskapet för aktiva golfare

Säkert kortbetalning i nästa steg

Säkert kortbetalning

990kr / år

Happy Golfer Plus

Happy Golfer Plus är golfmedlemskapet för dig som spelar en del och vill lyfta ditt spel. Det är fullpackat med förmåner som kommer göra dig till en bättre och mer aktiv golfare. Medlemskapet passar alla handicapnivåer och åldrar.

Golf-ID på 2 timmar

Grunden i medlemskapet är ditt aktiva golf-ID som gör att du kan spela på alla Sveriges banor mot greenfee (så länge du uppfyller handicapkraven). Har du ett golf-ID sedan tidigare aktiverar vi det åt dig, och annars skapar vi ett nytt. ID’t blir aktivt inom två timmar på kontorstid, och alltid inom 24 timmar. Du behöver inte kunna ditt golf-ID för att beställa, ange bara personnummer så hittar vi dig i systemet och aktiverar rätt id.

Förmåner med Happy Golfer Plus

Med Happy Golfer Plus ger vi dig förmåner som leder till fler timmar med en golfklubba i handen. Förhoppningen är att du ska bli både en bättre och mer aktiv golfare. Vad sägs tex. om;

- Fri tillgång till Happy Golfer Academy

Använd vår träningsplattform Happy Golfer Academy så mycket du vill! Fri tillgång till allt nuvarande och kommande utbildningsmaterial. Ta del av proffsens favoritövningar och bli en bättre golfare med våra videolektioner, värde 495kr.

- Kostnadsfritt deltagande i HappyGolfer Open

Delta i vår mycket populära digitala golftävling Happy Golfer Open där du kan vinna finfina priser. Reglerna är enkla - spela en runda på vilken bana som helst och registrera den i vår plattform så kan du vinna. Den som spelar mest, bäst och på flest banor vinner priser varje månad. Deltagandet kostar ord. 99kr, men som plusmedlem får du vara med kostnadsfritt.

- 30% rabatt på träning och träningsprylar

Ta hjälp av någon av våra duktiga golftränare och träna på precis vad du vill! De kan hjälpa dig med allt från de långa slagen med träklubbor till puttning. Som plusmedlem får du 30% rabatt! Du har även 50% rabatt på vårt smarta träningskit som används mycket i Happy Golfer Academy, innehållandes: svingboll, svinghake, swingsticks, puttpinnar och fokusarmband.

- 750 kr i Aimokrediter

150 kr / månad under hela säsongen (maj - sep). Vi mailar ut en ny kod varje månad.

- En timme i golfsimulator

Under vintern 2020 poppade golfsimulatorer upp på många ställen runt om i landet. Simulatorerna är ett utmärkt sätt att stilla golfabstinensen på under vinterhalvåret och med Happy Golfer Plus får du spela en timme på Ruff Stockholm, helt utan extra kostnad! Värde upp till. 450kr

- Greenfeesamarbeten

Som Happy Golfer-medlem har du alltid 50% rabatt på Vallentuna GK’s ordinarie greenfee! Dessutom får du med Happy Golfer Plus regelbundet erbjudanden på andra banor och anläggningar runt om i landet.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop