fbpx

Köpvillkor vid köp på Happygolfer.se. Vid navigering på happygolfer.se har du tidigare accepterat våra användarvillkor om hur vi behandlar dina uppgifter.

Betalning

Vi erbjuder flera betalalternativ, tex. kortbetalning, fakturabetalning och betalning med swish. Alla betalalternativ är inte tillgängliga för samtliga produkter, och vilka betalalternativ du erbjuds beror på vad för produkt eller tjänst du köper av oss.

Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Medlemskapens giltighetstid

Happy Golfers medlemskap sträcker sig över kalenderår. Blir du medlem i Juni sträcker sig alltså medlemskapet till sista December samma år.

Automatisk förlängning av medlemskap

Våra digitala medlemskap, tex. Happy Golfer Basic och Happy Golfer Plus förlängs automatiskt inför varje nytt år/säsong. Betalning sker via samma kort som användes vid den första betalningen. Denna dragning kommer att ske i November året innan. Som exempel kommer det alltså dras pengar för medlemskapet 2023 i slutet på november 2022.

Uppsägning av medlemskap

Man kan när som helst säga upp sitt medlemskap inför nästa säsong. Antingen via mina sidor i inloggat läge här på happygolfer.se eller genom att skicka oss ett mail på support@happygolfer.se eller skriva till oss i chatten

Man kan inte få någon del av kostnaden för medlemskapet tillbaka även om man säger upp det innan året är slut. Detta då vi som medlemmar av Svenska Golfförbundet betalar för varje medlem som någon har varit medlem i Happy Golfer. Utebliven betalning gäller inte som uppsägning utan

Varför behöver ni mitt personnummer?

Alla Golf-IDn är kopplade till personnumret då Svenska Golfförbundet använder detta för att du skall ha samma Golf ID oavsett vilken klubb du för tillfället är medlem i. Vi följer Svenska Golfförbundets policy kring detta vilket du kan läsa om här: https://golf.se/personuppgiftspolicy

Leverans av produkter

Vid köp av en fysisk produkt som kräver leverans använder vi oss ofta av en samarbetspartner vilket är specificerat vid produkt köpet, alla information samt frågor om leveransen av produkten skall då tas med denna samarbetspart direkt.

Ångerrätt

Vi har 14 dagar ångerrätt på oanvända och obrutna förpackningar

Reklamation

Önskar du att reklamera en produkt ber vi dig alltid kontakta vår kundservice via email till support@happygolfer.se, innan du skickar din produkt i retur. Vänligen bifoga en bild på felet/skadan, för att förkorta behandlingstiden och hjälpa oss hitta bästa lösning. Kundservice kommer ge vidare instruktioner för hur processen för reklamation ska gå vidare.

Reklamationsrätten gäller ursprungliga fel, transportskador och för produkter som avviker från vad som har avtalats mellan kunden och Boldking eller som på annat sätt uppvisar fel. Fel som uppstått på grund av skada som kunden har orsakat räknas inte som ursprungliga fel.

Kommunikation

Genom att godkänna dessa villkor godkänner du att vi får kontakta dig via e-post. I huvudsak skickar vi transaktions mail, tex. kvitton, men kommer också emellanåt kontakta dig för att berätta om produktnyheter, tävlingar eller inbjudningar. Du kan när som helst begära att bli borttagen från dessa mail som inte är transaktions mail genom att klicka i unsubscribe.

Kontakt Happy Golfer

Har du några frågor om villkoren på medlemskapet kan du skriva till oss i chatten nere i hörnet eller skicka ett mail till support@happygolfer.se

Företagsuppgifter:

Happy Golfer AB

Organisationsnummer: 556866-2109

Hårdvallsgatan 26

115 46 Stockholm

Speciella villkor Happy Golfer Stockholm

Happy Golfer Stockholm är vår golfklubb i Botkyrka kommun som öppnade säsongen 2022. Följande villkor gäller tillsammans med de ovan listade.

Betalning

Medlemsavgiften kan betalas med kreditkort, faktura eller swish. Ditt medlemskap aktiveras först när din betalning är oss tillhanda.

Spelkrediter

Spelkrediterna (spelpott) är personliga och är giltiga under det kalenderår de inhandlas för. Vid årsskifte nollställs samtliga spelkrediter. Spelkrediterna tillåts att användas till spel på de båda banorna om det är ett sådant medlemskap. Spelkrediterna tillåts inte att användas till någonting annat på anläggningen.

Referrals

Spelkrediter som intjänas genom värvning av nya medlemmar är personliga och får inte föras över till annan spelare. Krediterna förfaller vid årets slut.

Happy Golfer Support