fbpx

I den här artikeln berättar vi om greenfeemedlemskap Göteborg och resten av Västra Götalands län. Vi har också samlat information om vilka banor som erbjuder spel mot greenfee i länet och vad det kostar.

Med ett greenfeemedlemskap betalar en låg årsavgift och sedan får du spela golf på alla banor runt om i Västra Götalands län (och resten av landet) mot greenfee-avgift.

I Göteborg med omnejd finns många fina banor att testa för dig med greenfeemedlemskap. Du kan bla. spela i Borås, Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Alingsås, Kungälv, Vänersborg, Lidköping, Falköping med ett distansmedlemskap för golf.

Distansmedlem golf

När du tecknar ett golfmedlemskap hos oss får du spela mot greenfee på alla banor runt om i landet. Här följer en lista med banor du kan välja i Västra Götalands län samt deras ordinarie greenfee priser. Kom ihåg att du som student eller pensionär oftast kan komma undan lite billigare.

GolfklubbGF HelgGF VardagStad
Albatross golfklubb650kr550krGöteborg
Ale golfklubb550kr500krAlfhem
Delsjö golfklubb1100kr700krGöteborg
Gräppås golfklubb550kr550krKungsbacka
Partille golfklubb650kr600krPartille
Alingsås golfklubb450kr400krAlingsås
Borås golfklubb690kr600krBorås
Hörlycke golfklubb175kr175krTrollhättan
Skövde golfklubb720kr475krSkövde
Uddevalla golfklubb495kr495krUddevalla
Onsjö golfklubb500kr390krVänersborg
Golfklubbar i Västra götaland där du kan spela med greenfeemedlemskap
Greenfee medlemskap Göteborg
Greenfeemedlem spelar på bana i Göteborg

Greenfeemedlemskap Göteborg

Vårt brevlådemedlemskap är mycket flexibelt. Med det kan du spela runt om i hela Sverige, så varför inte söka dig utanför Göteborgsområdet för att hitta andra spännande golfupplevelser? Här har vi samlat de bästa golfbanorna i:

Om författaren

Bild på Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på C More och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se! Har du några frågor? Lämna gärna en kommentar!

Happy Golfer Support