fbpx

Happy Golfers nya produktexpert heter Fritte Swahn och är av många ansedd som Sveriges ledande expert på golfklubbor. Han kan i stort sett allt, och på den här sidan hjälper han dig navigera i utrustningsdjungeln! Om du har några frågor om specifika klubbor, vad som skiljer två klubbor åt, eller något helt annat relaterat till golfklubbor så finns han här för dig. Ställ din fråga i kommentarsfältet nedan så svarar Fritte inom kort.

🙋‍♂️ Ställ din fråga om golfklubbor här

Om författaren

Bild på Fritte Swahn

Fritte Swahn

Fritte är en av landets ledande experter på golklubbor. Det är han som hjälper alla Happy Golfer-medlemmar hitta rätt utrustning. Har du en fråga? Ställ den i kommentarerna.

2 kommentarer till “Fråga Experten

 1. tjena. jag har en fråga angående kapning av driverskaft. jag undrar hur många centimeter man kan kapa skaftet vid greppet utan att det påverkar svingvikt eller att greppet inte går att sätta dit igen. mvh linus

  1. Tja!
   Det påverkar svingvikt oavsett hur mycket du kapar. Om du kapar 0,5″ (1,3cm) går svingvikten ner 3 svingviktspunkter.

   Jag skulle inte kapa mer än så då tre svingviktspunkter är en del. MEN! Om du har tillgång till blytejp kan du alltid addera blytejp under klubbhuvudet för att få tillbaka svingvikten. 2 gram = 1 svingvikt. Alltså behövs ca 6 gram med blytejp för att få tillbaka svingvikten.

   Du kan kapa rätt mycket innan greppet inte går att få dit, det är inget du behöver oroa dig över. Däremot kommer det bli svårt att rädda greppet så det är nog bara att köpa nytt.

   /Fritte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Happy Golfer Support