fbpx

Värva en vän – få 250 kr på Dormy

Vår digitala grönt kort utbildning är mycket uppskattad och har lärt tusentals nya golfare sportens grunder de senaste åren. I kursen går vi igenom allt deltagaren behöver för att börja spela golf. Från hur man håller klubban, till vad förbundets regelutbildning innebär. Kursen består av 30+ videolektioner där vi går igenom spelets alla moment, de olika slagen, regler, golfvett, utrustning och mycket mer. Vårt mål med kursen är att erbjuda ett smidigt sätt att ta grönt kort online på där den som går kursen får god förståelse för vad det innebär att vara en bra golfare som spelar säkert och enligt alla uppsatta regler och riktlinjer.

För dig som vill börja spela golf är vår nätbaserade kurs ett utmärkt alternativ till vår mer traditionella golfkurs i Stockholm. När du tar grönt kort online ligger fokuset på teoretisk utbildning. Vi lär dig hur du ska spela, vilken klubba som används när och hur allt runt omkring golfrundan fungerar. När kursen är avslutad behöver du dock träna praktiskt på egen hand. Detta görs med fördel på de träningsområden de flesta golfklubbar har uppsatta, och under rundor med en mer erfaren golfare (sk. fadderrundor).

Värva en vän till vår kurs och få 250 kr på Dormy

Vårt stora mål på Happy Golfer är att fler ska upptäcka vår härliga sport och få en bra väg in i golfen. Du som redan spelar kan hjälpa oss med detta genom att tipsa dina vänner om hur enkelt och givande det är att ta grönt kort på nätet. Som tack för hjälpen ger vi dig 250 kr att handla för på Dormy! För varje värvad kursdeltagare får du 250 kr, så värvar du 10 deltagare får du 2 500kr, osv.

För att kunna värva kursdeltagare behöver du ett konto på happygolfer.se. Har du handlat av oss så har du redan ett konto, och annars kan du skapa ett här.

Så här värvar du en vän:

  1. Logga in på happygolfer.se/login
  2. Klicka på “mitt konto” i menyn
  3. Klicka på länken “Gratis golfprylar”
  4. Kopiera din unika delningslänk och skicka den till en vän.
Använd din unika delningslänk
Kopiera din unika delningslänk och skicka till dina vänner

När får jag mina 250 kr?

Du får alltså 250 kr för varje ny kursdeltagare du värvar, oavsett hur många du värvar. Under “Gratis golfprylar” ser du hela tiden vilka av dina vänner som gjort en beställning och därmed genererat din bonus.

Sedan skickar vi ut kortet till dig med post. Om du har handlat av oss sedan tidgare har vi redan din adress, och annars kommer vi kontakta dig. 

Vi skickar presentkort varje dag, så i normala fall har du ditt presentkort inom några dagar.

OBS! Det är viktigt att den du värvar använder din unika delningslänk, annars kan vi inte spåra att just du värvat kursdeltagaren, och därför tyvärr inte ge dig ditt presentkort.

Om författaren

Bild på Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på C More och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se! Har du några frågor? Lämna gärna en kommentar!

Happy Golfer Support