fbpx

Välkommen till Happy Golfers blogg!

I den här kommer ni att finna inlägg om allting som rör ditt eget golfspel och saker runt omkring detta som kanske kan få dig att spela en extra runda golf under 2020.

Innehållet kommer således att variera genom att innehålla allt från golfinstruktion, resor, utrustning men även nyheter som kan gagna golfen i stort, vilket kan vara allt från att man nu kan använda golfen som friskvård till att ett flygbolag öppnar nya linjer till golfdestinationer.

Vi kommer att blanda mellan traditionella skrivna artiklar och kortare videbloggar och vi ser gärna att ni som läsare/medlemmar/golfare är med och interagerar genom kommenterar antingen här på bloggen eller på vår facebooksida eller vårt instagramkonto.

Vi på happygolfer.se brinner för att få fler att spela golf men framförallt att få de som redan spelar golf att komma ut på banan mer. Om det är genom att stimulera golfövningar att göra på driving rangen eller att någon golfrestaurang har en magisk golflunch det spelar mindre roll.

Vem som skriver kommer att variera och förhoppningsvis kommer vi även att ha gästskribenter.

/Mattias Bohlin, Happy Golfer

Om författaren

Bild på Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på C More och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se! Har du några frågor? Lämna gärna en kommentar!

Happy Golfer Support