fbpx

Spela tävlingen August Golf Challenge!

Förra månaden arrangerade vi ett digitalt Klubbmästerskap för alla medlemmar i Happy Golfer. Det visade sig populärt och därför tänkte gör vi nu en liknande tävling men öppen för alla golfare! På detta sätt kan du följa vem som spelat bäst av dina vänner och även titta om det är några bra resultat på den banan du brukar spela!

Hur registrerar jag min runda?

https://happygolfer.se/tavlingar/august-golf-challenge/

För att vara med behöver du bara registrera din runda på länken ovan, du kan ha spelat den på valfri bana och med valfria spelpartners men det måste vara under augusti!

Regler:

  • Deltagandet är helt kostnadsfritt
  • Pågår fram till 1 September
  • Rundan måste vara 18 hål
  • Rundan måste vara spelad under augusti månad
  • Registrering av rundan på golf.se är obligatoriskt
  • Valfri bana och valfri tee
  • Två hcp klasser (över/under 25)

Tävlingen spelas som poängbogey men du kan registrera hur många rundor du vill och varje runda räknas som en ”lott” i utlottningen av designer-golfhandskar från Prance!

För att delta måste du ha ett hcp som är 54 eller lägre, har du fortfarande hcp 99 och är nybörjare men inte klarat ditt spelprov kan vi rekomendera att du tar vår onlinekurs för att lära dig grunderna inom golfen. På detta vis kan du förhoppningsvis delta i tävlingen nu under september.

Registreringen av din runda måste också ske på golf.se där du loggar in med ditt Golf ID och lösenord. För att kunna registrera en hcp rond måste du ha ett aktivt Golf ID och medlemskap, det kan du vi fixa åt dig här om du inte redan har detta.

Om författaren

Bild på Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på C More och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se! Har du några frågor? Lämna gärna en kommentar!

Happy Golfer Support