fbpx
Regelprov för golf.se från och med 15e April
6 april, 2020

Regelprov på golf.se från den 15:e april

Den 15:e april kommer en ny Grönt Kort introduktion upp på golf.se. Den kommer göra att alla nya golfare får samma introduktion till golfens regler och golfvett. Teoridelen har hela tiden diskuteras och hanterats olika runt om i golfsverige och nu kommer alla att få samma digitala utbildning med ett tillhörande quiz som man skall klara för att få grönt kort. Man kommer att komma åt den digitala teoriutbildningen genom att logga in med sitt golf-id och lösenord.

För att sedan få grönt kort kommer det gå till som det gör nu, du behöver klara 18p på 9hål baserat på hcp 54. Det kommer man att själv att registrera på golf.se för att man skall bli bekväm med den sidan också.

När det är gjort kommer den golfklubb där du går din nybörjarutbildning, vi på Happy Golfer te.x om du går någon av våra utbildningar, både den fysiska och online, att godkänna din runda. Då kommer du att ha blivit registrerad för hcp 54 (eller lägre) vilket är detsamma som grönt kort.

För att sedan kunna boka starttider och spela på banan behöver man ett aktivt Golf-ID på en golfklubb. Om man tänkt spela mestadels för greenfee kan man köpa det hos oss här.

Alla som just nu ligger i systemet som hcp 99 kommer också att behöva göra teoriprovet på golf.se. Att man ligger som hcp 99 är för att man nyligen påbörjat sin golfkarriär och inte lämnat in ett spelprov med 18p än.

Gillade du inlägget? Dela gärna med dina vänner 🙌

One thought on “Regelprov på golf.se från den 15:e april

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *