fbpx

Nu öppnar Happy Golfer Stockholm! ☀️

Happy Golfer Stockholm

Vintern har varit lång, men nu kan vi äntligen smygöppna Happy Golfer Stockholm.

På långfredagen (den 15/4) klockan 09:00 öppnar vi 9 hål för spel! Banan spelas 9 hål på 18-hålsbanan där slingan löper hål 2 till hål 10.

Boka Starttid I Sweetspot

Se till att boka din starttid till helgen genom Sweetspot appen, ladda ned den och ha den redo! Sök på 9-hålsbanan då det är den via öppnar upp bokningsschemat till i Sweetspot. Vill ni spela 18 hål så behöver ni alltså boka två tider. Läs mer om hur man använder Sweetspot här: https://happygolfer.se/blogg/happy-golfer-x-sweetspot/

För att hitta till hål 2 så följer du vägen hela vägen förbi hål 1. Hål 2 ligger sedan snett upp höger från 1ans green. Det finns även skylt som visar vägen till tee.

Som om inte banöppning vore nog så har vi även bemannat i klubbhuset med öppen cafeteria, shop och driving range. Tänk på att vissa områden är blöta så beträd gärna inte den del av banan som inte är öppen.

Status på anläggningen just nu:

18-hålsbanan: Hela banan öppnar så snart vädret tillåter
9-hålsbanan: Öppen
Rangen: Öppen
Cafeteria: Öppen
Shop: Öppen
Klubbhus: Bemannat helger 8-18, vardagar 8-17.
Restaurang: Inte öppen än, mer info snart

Har du några frågor så finns vi i supportchatten.

Boka Starttid I Sweetspot

Varmt välkomna till Happy Golfer Stockholm och vi hoppas att få träffa dig i helgen!

Om författaren

Bild på Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på C More och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se! Har du några frågor? Lämna gärna en kommentar!

Happy Golfer Support