fbpx

Min golf

Min golf login

Vad är min golf?

Min Golf är Svenska Golfförbundets system it system för hantering av alla golfspelare som är registrerade i Sverige

Här kan du logga in på min golf. Du kommer då att bli skickad till golf.se För att göra det behöver du ditt golf id och ditt lösenord. Om du inte har ett lösenord kan du beställa det till din email.

Det finns också en app man kan ladda ner. Här hittar du dessa:

När du loggat in på min golf kan du bland annat:

  • Boka starttider
  • Justera din handicap
  • Anmäla dig till tävlingar
  • Lägg till dina vänner du spelar med
  • Göra din regelutbildning om du är ny och håller på att ta grönt kort
  • Registrera ditt spelprov om du är under utbildning för grönt kort och klarat hcp 54

Om man inte kommer ihåg sitt golf id kan vi hjälpa dig att leta upp det genom det här formuläret

Tävlingar och handicap

På min golf kan du se dina bokade starttider och även dina tidigare tävlingar. Om det är så att du är nya till sporten och håller på att ta grönt kort men inte ännu har hcp 54 kan du inte boka dina starttider för fadderrunda/spelprov online. Du måste då höra av dig till golfklubben du tänkte spela på via telefon.

Det går också att se alla dina tidigare rundor som du har registrerat och framförallt följa ditt handicap. Just ditt handicap är något som kan vara kul att följa i och med det nya handicapsystemet som introducerades 2020. Det gör att ditt handicap är mer flytande ett tidigare. Det bygger på ett snitt av dina senaste spelade ronder och det är därför viktigt att du ofta loggar in på min golf för att få ett rättvist handikapp. Vissa tävlingar kräver att man har registrerat ett visst antalt ronder för att kunna delta.

Om författaren

Bild på Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på C More och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se! Har du några frågor? Lämna gärna en kommentar!

Happy Golfer Support