fbpx

Grödinge Golf Center blir Happy Golfer Stockholm

Happy Golfer Stockholm

Inför säsongen 2022 tar Happy Golfer över gamla Skälby golf, tidigare också Grödinge golf center och bildar den nya klubben Happy Golfer Stockholm. Hos oss hittar du 27 hål totalt fördelat på en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Banorna bjuder på hål av varierande svårighetsgrad som passar både erfarna golfare och dig som precis tagit grönt kort.

Medlemskap

Våra medlemskap fungerar lite annorlunda än traditionella golfklubbars. För att du inte ska behöva betala för mer golf än du kommer spela så bygger våra medlemskap på spelpott. Varje medlemskap kommer med en summa att spela för och många rundor den räcker till beror på när du vill spela. Läs mer om våra medlemskap och dynamisk prissättning här.

Jag var medlem i Skälby golf – vad gäller?

Om du köpte medlemskap i Skälby golf för säsongen 2022 kommer det automatiskt omvandlas till ett medlemskap i Happy Golfer Stockholm. Du bör redan ha blivit kontaktad av oss, om så inte skett får du gärna skriva till oss i chatten så hjälper vi dig.

Läs mer om övertagandet i Svensk golf

Om författaren

Bild på Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på C More och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se! Har du några frågor? Lämna gärna en kommentar!

Happy Golfer Support